Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συμφωνία Facebook με μεγάλες εταιρίες antivirus για δωρεάν προστασία

Πηγή: Don Reisinger/CNET
Μία πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία, με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες προγραμμάτων antivirus, ανακοίνωσε σήμερα το Facebook. Έτσι, μπορεί κανείς πλέον να κατεβάσει δωρεάν λογισμικό προστασίας, μέσα από τη σελίδα του Facebook, AntiVirus Marketplace

Η συμφωνία αφορά τις εταιρίες McAfee, Norton, Sophos, Trend Micro, και Microsoft, ενώ τα εκάστοτε προγράμματα διατίθενται δωρεάν για περίοδο από έξι μήνες έως ένα χρόνο, ανάλογα με το τι επιλέγει ο κάθε χρήστης.
Επιπλέον, η συμφωνία περιλαμβάνει τη μαύρη λίστα της κάθε εταιρίας, με όλα τα λινκ από ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο υλικό. Το Facebook έχει ήδη τη δική του λίστα, αλλά. λόγω της πολυετούς ύπαρξης κάποιων από αυτές τις εταιρίες, οι νέες λίστες που απέκτησε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, θα τη βοηθήσουν να μπλοκάρει ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες με κακόβουλο περιεχόμενο, προστατεύοντας τους χρήστες του.
Το AntiVirus Marketplace είναι διαθέσιμο για PC και Mac. Το μόνο που χρειάζεται για το κατέβασμα των δωρεάν λογισμικών, είναι η σύνδεση με τον λογαριασμό του Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου