Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

God of War IV και επίσημα!

Πηγή: Amazon.com

Ο Kratos, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών God of War, θα επιστρέψει για τέταρτη φορά, μέσα από το Play Station 3. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς ανακοινώθηκε επίσημα από την Sony σήμερα, Πέμπτη, μετά από την έντονη φημολογία της τελευταίας εβδομάδας. Ο επίσημος τίτλος του παιχνιδιού είναι God of War: Ascension.

Στο τρέιλερ που «ανέβασε» η Sony στο κανάλι της στο Youtube, κυριαρχεί η γνωστή, στους φαν της σειράς, φωνή της Γαίας (Gaia), της μητέρας των Τιτάνων και των Θεών στην ελληνική μυθολογία. Η Γαία κάνει μιλάει για την εποχή πριν ο Kratos γίνει το «φάντασμα της Σπάρτης» (Ghost of Sparta είναι ο τίτλος του τρίτου χρονολογικά παιχνιδιού της σειράς, και πρώτου για το PSP). Έτσι, το συμπέρασμα που έχει βγει από μεγάλη μερίδα των φίλων της σειράς είναι πως το GoW: Ascension θα είναι ένα prequel της ιστορίας.
Η ιστορία του God of War ξεκινάει αφού ο Kratos έχει συμμαχήσει με τον θεό Άρη (τον επώνυμο θεό του πολέμου). Το Ascension ακολουθεί τα γεγονότα που προηγήθηκαν, με τον Kratos να ηγείται του στρατού των Σπαρτιατών, και την άνοδό του (Ascension στα ελληνικά σημαίνει άνοδος), στον θρυλικό πολεμιστή που γνωρίσαμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου