Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Έρχεται το 2013 το Elder Scrolls Online

Πηγή: Game Informer
Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για τους φίλους των video games, αφού η Bethesda Softworks ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα το MMORPG Elder Scrolls Online. Το ES: Online έρχεται το 2013 και είναι το πρώτο multiplayer παιχνίδι της πολυβραβευμένης σειράς Elder Scrolls. Η Bethesda θα συνεργαστεί με τη Zenimax Online Studios (οι δύο εταιρίες είναι θυγατρικές της ZeniMax Media), για τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Η είδηση έρχεται από το περιοδικό Game Informer, αλλά λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, καθώς το θέμα θα δημοσιευτεί στο τεύχος Ιουνίου. Τα μόνα γνωστά στοιχεία μέχρι στιγμής είναι πως το παιχνίδι θα εκτυλίσσεται  στην ήπειρο του Tamriel και θα περιέχει το Cyrodiil, όπου εκτυλίχθηκε το Elder Scrolls IV: Oblivion, αλλά και τη χώρα του Skyrim, όπου εκτυλίσσεται το ομώνυμο, πέμπτο παιχνίδι της σειράς. Επιπλέον, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται 1000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Skyrim. Όπως αναφέρεται από το Game Informer, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να "παίξουν ως μία από τρεις παρατάξεις, να συμμετέχουν σε PvP (Player versus Player) μάχες ανοιχτού κόσμου και να πολεμήσουν για τον θρόνο του Αυτοκράτορα".
Πάντως η Bethesda υπόσχεται πως θα υπάρχουν ομαδικές αλλά και ατομικές "αποστολές", ώστε να συνδυαστεί το "μοντέλο" των online βιντεοπαιχνιδιών με το "πνεύμα" της σειράς Elder Scrolls.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου