Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Assassins Creed 3 και Max Payne 3: Τα νέα τρέιλερ

Κυκλοφόρησαν προχτές, 10 Μαΐου, τα νέα τρέιλερ για δύο από τα πιο πολυαναμενόμενα video games του 2012, Αssassin's Creed 3 και Max Payne 3.

 Το Assassin's Creed 3, το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου 2012 σε υπολογιστές και κονσόλες. Η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού που περιλαμβάνει εικόνες μέσα από το gameplay του παιχνιδιού. Οι εικόνες δεν είναι από την τελική έκδοση του παιχνιδιού, αλλά από την πρώτη δοκιμαστική (pre-alpha).
Το Assassins Creed 3 παρουσιάζει έναν νέο κεντρικό ήρωα, ενώ εκτυλίσσεται στην περίοδο της Αμερικανικής επανάστασης. Μαζί με το τρέιλερ, η Ubisoft ανακοίνωσε πως στο Assassin's Creed 3 θα υποστηρίζεται multiplayer 2 έως 4 παικτών. Τέλος, ο χάρτης του νέου παιχνιδιού θα είναι, όπως υπόσχεται η εταιρία, μεγαλύτερος από ποτέ άλλοτε.
Max Payne 3 Launch Trailer
Αν και η επίσημη μέρα κυκλοφορίας του Max Payne 3 είναι 15 Μαΐου, η Rockstar αποφάσισε να δώσει νωρίτερα μια γεύση στους φίλους της σειράς, παρουσιάζοντας το επίσημο Launch trailer του παιχνιδιού, που συνοδεύει την κυκλοφορία του. Το Max Payne 3 κυκλοφορεί στις 15 Μαΐου για PlayStation 3 και XBox 360, και 29 Μαΐου για υπολογιστές.


*Τα δύο τρέιλερ, όπως και τα παιχνίδια, περιέχουν σκηνές βίας και είναι ακατάλληλα για μικρά παιδιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου